Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Η νέα σύνθεση του ΠΥΣΔΕ Λάρισας (2011-2012)

Mε απόφαση (Α.Π. 306/18-01-2011) της Περιφερειακής Δ/ντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντινιάς Πράντζου – Κανιούρα ανασυγκροτείται το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) του Ν. Λάρισας και αποτελείται από τους:

1. Μαργαριτόπουλο Αθανάσιο (φωτ.) Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, κλάδου ΠΕ01, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του τον Γεροθανάση Ιωάννη, Προϊστάμενο του 3ου Γραφείου Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας.

2. Μιχαλόπουλο Σπυρίδωνα, Δ/ντή του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Λάρισας, κλάδου ΠΕ02 ως Αντιπρόεδρο, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωτή του τον κ. Πολυμέρου Αχιλλέα, Διευθυντή του Γ/σίου Ναρθακίου ν. Λάρισας.

3. Μπόραντα Ελένη, Δ/ντρια του Γ/σίου Στομίου, κλάδου ΠΕ01, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του το Σαμαρίνα Αθανάσιο, Υποδ/ντή του 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας,κλάδου ΠΕ 12.05.
4. Κοντσιώτη Κωνσταντίνο, Εκπ/κό κλάδου ΠΕ04-Φυσικού του Λυκείου Φαλάνης, ως τακτικό αιρετό μέλος των Εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας, με αναπληρώτρια του την Κασσίδα Ασπασία εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 05, του 4ου Λυκείου Λάρισας.

5. Νταφούλη Θεόδωρο, Εκπ/κό κλάδου ΠΕ02-Φιλολόγων του Γ/σίου Πλατυκάμπου, ως τακτικό αιρετό μέλος των Εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας, με αναπληρωτή του τον Ντελή Χρήστο, Διευθυντή του ΓΕΛ Γόννων, κλάδου ΠΕ 11.

Ως εκπρόσωποι των ιδιοκτητών των Ιδιωτικών Σχολείων ορίζονται

Ως εκπρόσωποι των ιδιοκτητών των Ιδιωτικών Σχολείων ορίζονται οι :

6. Κουρουτός Μιχαήλ, Εκπ/κός κλάδου ΠΕ03-Μαθηματικός, που υπηρετεί στη «ΛΕΟΝΤΕΙΟ Σχολή» ως τακτικό αιρετό μέλος των Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας, με αναπληρωτή του τον Σελέκο Δημήτριο, Εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02 που υπηρετεί στα εκπαιδευτήρια «Βασιλειάδη».

7. Βουρκούδης Απόστολος, Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 18, που υπηρετεί στην «Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης», ως τακτικό αιρετό μέλος των Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας, με αναπληρωτή του την Καρτσιώτη Αγγελική, Εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02 που υπηρετεί στη Σχολή «Ράπτου».

8. Χλόη Αμαράντου, ιδιοκτήτρια της Σχολής «ΑΜΑΡΑΝΤΕΙΟΣ», ως Εκπρόσωπος των Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με αναπληρώτρια της την Ιωάννα Σιότροπου, ιδιοκτήτρια της Σχολής «ΩΜΕΓΑ».

9. Σοφοκλής Ξυνής, ιδιοκτήτης της Σχολής «ΞΥΝΗ», ως Εκπρόσωπος των Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με αναπληρώτριά του την Ποθητή Κορέλλα, ιδιοκτήτρια της Σχολής «ΚΟΡΕΛΚΟ».

10. Καραβάνας Παναγιώτης, ιδιοκτήτης της ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑ, ως Εκπρόσωπος των Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων Γενικής Εκπαίδευσης, με αναπληρωτή του τον Παππά Μιλτιάδη, ιδιοκτήτη των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ.

11.Μπακογιάννης Νικόλαος, ιδιοκτήτης των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, με αναπληρωτή του την Καράτζιου Άσπα, ιδιοκτήτρια των Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου «Χ & Α ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ Ο.Ε.».

12. Βλούχος Χρήστος, ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Β/θμιας Εκπ/σης, ως Εκπρόσωπος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας, με αναπληρωτή του τον Τσολάκη Αθανάσιο.

13. Σπανούλη Βασιλική, ως Εκπρόσωπος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών ν. Λάρισας, με αναπληρώτρια του την Ρεβήσιου Καλλιόπη.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η Λυπημένου Ελένη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 18.15, με βαθμό Α΄ του 1ου ΕΠΑ.Λ Ελασσόνας, αποσπασμένη στη Δ/νση ΔΕ Λάρισας, με αναπληρώτριά της την Τριανταφύλλου Σταματία, κλάδου ΠΕ 18.02, με βαθμό Α΄ του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελασσόνας, αποσπασμένη στη Δ/νση ΔΕ Λάρισας

Η θητεία των μελών του Συμβουλίου λήγει στις 31-12-2011, με εξαίρεση τα αιρετά μέλη Τακτικά και αναπληρωματικά των οποίων η θητεία λήγει την 31-12-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου