Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Σακαλίδης για ΚΥΣΔΕ


Στις κάλπες οι καθηγητές

στις 3 Νοεμβρίου

για την ανάδειξη αιρετών

(ΠΥΣΔΕ - ΚΥΣΔΕ)


Στις κάλπες προσέρχονται στις 3 Νοεμβρίου οι καθηγητές για την εκλογή των αιρετών μελών των νέων περιφερειακών υπηρεσιακών συμβουλίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) αλλά και του κεντρικού υπηρεσιακού συμβουλίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ). Το ΚΥΣΔΕ, το οποίο αποτελείται από τρία στελέχη της εκπαίδευσης (διευθυντές εκπαίδευσης) και δύο αιρετούς εκπροσώπους των καθηγητών, είναι το αρμόδιο όργανο που εισηγείται, μεταξύ άλλων, τις αποσπάσεις και τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών.

* Υποψήφιος για το ΚΥΣΔΕ είναι και ένας δικός μας άνθρωπος και νυν εκλεγμένο μέλος του συμβουλίου εδώ και τέσσερα χρόνια, και συγκεκριμένα ο καταγόμενος από την Καλλιθέα Ελασσόνας καθηγητής (μαθηματικός) Θεόφιλος Σακαλίδης, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε με υπευθυνότητα στο πλευρό των καθηγητών και με συνέπεια στους αγώνες του κλάδου. Ο κ. Σακαλίδης (φωτ.), που έχει την οργανική του θέση στο Γυμνάσιο Καλλιθέας Eλασσόνας, θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, με την παράταξη της ΠΑΣΚ καθηγητών.

Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ο ν. Λάρισας και στο χώρο της εκπαίδευσης!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* Oι θέσεις της ΠΑΣΚ καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) και ο πίνακας των υποψηφίων για το ΚΥΣΔΕ, εδώ: http://users.sch.gr//garampatzi/entypoPASK2010.pdf

* Οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων για το ΚΥΣΔΕ, εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=11675

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου